Hege Alfei Sæbø i Eika Forsikring har jobbet med forsikring i over 15 år, og er ikke i tvil:

Alle unge mellom 18 og 34 år bør ha innbo-, reise- og ulykkesforsikring.

 Derfor har vi skreddersydd en pakke for deg som skal bo alene for første gang. Forsikringene som gjør at du kan sove godt om natten, uten å tømme studielånet, sier Sæbø. 

Dette inkluderes i pakken:

 • Innbo Pluss dekker blant annet innbo med ubegrenset sum.
 • Reise Pluss har inkludert avbestillingsforsikring og ingen egenandel ved skade.
 • Ulykkesforsikring med erstatning på inntil 1 million kroner

UNG-forsikringen koster til sammen 172 kroner i måneden. Hvis du vil ha egen forsikring for bærbar PC i tillegg, blir sluttsummen 189 kroner.

Kjøp UNG-forsikring her!

  Hjelp! Vannlekkasje på hybelen

  Med egen innboforsikring har du forsikret alt du har med deg fra barndomshjemmet, i tilfelle innbrudd, brann eller vannskade. I tillegg dekker den eventuelle skader som skjer underveis i selve flytteprosessen.

  Fullt dekket både i inn- og utland

  Reiseforsikringen gjelder like mye fra du går ut døra hjemme, som på reiser i utlandet. Det er kjekt å ha dersom bagasjen skulle forsvinne, men det er ikke hovedgrunnen til at man bør ha en god reiseforsikring.

  Et sykehusopphold i utlandet kan gjøre livet til en økonomisk ruin. Skulle uhellet være ute, dekker forsikringen alt av medisinske utgifter og sykehusopphold. Forsikringssummen er ubegrenset, og gjelder også hjemtransport, forklarer Sæbø.

  Om ulykken skjer

  Den tredje forsikringen i UNG-pakken, er ulykkesforsikring. Det er heldigvis ikke ofte man har bruk for den, men desto viktigere å ha dersom ulykken virkelig skulle være ute.

  Ulykker skjer fort, brått og brutalt, og livssituasjonen kan plutselig bli snudd på hodet. Ulykkesforsikring inkluderer medisinsk invaliditet inntil 1 million kroner.